Известие

Collapse
No announcement yet.

Запитване с какъв силикон се лепят брони?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запитване с какъв силикон се лепят брони?

Колеги трябва ми малко помощ понеже самия нож под самата броня от зендер пакета се беше разхлабил доста и тръгна да се откача го махнах и той беше лепен със силикон и сега мисля като се постопли малко да го сложа пак ама въпроса ми е с какъв точно силикон ще стане най-добре или други начини също приемам предложения мерси !
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD

Монтажен кит или най-добре силикон от някой сервиз където сменяват стъкла на коли
    sigpicALFA ROMEO 156 1.8TS ex
    ALFA ROMEO 2.0JTS ex
    ALFA ROMEO Crosswagon Q4
    Продавам Алфи на части!

Comment

Първоначално публикувано от FoRiu Покажи съобщение
      Колеги трябва ми малко помощ понеже самия нож под самата броня от зендер пакета се беше разхлабил доста и тръгна да се откача го махнах и той беше лепен със силикон и сега мисля като се постопли малко да го сложа пак ама въпроса ми е с какъв точно силикон ще стане най-добре или други начини също приемам предложения мерси !
      Колега, аз бих лепил с полиуретан. Макар че това, което ти поствам е за лепене на челни стъкла на автомобили, ползвал съм го за лепене на пластмасови и гумирани детайли и резултатите са впечатляващи. Освен това издържа и на вибрации.
      http://www.loctite.bg/bgb/content_da..._catalogue.pdf
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Къде ги продават че търся нещо от сорта....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Някой ми беше препоръчал с полиуретан да си залепя праговете ама още не съм стигнал до магазина, така че явно действа.
          мене ме нема, в целата схема........

Comment

Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
            Някой ми беше препоръчал с полиуретан да си залепя праговете ама още не съм стигнал до магазина, така че явно действа.
            Да с 4ерния силикон става здраво и то доста.Продават ги по бояджийските магазини.
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
              Да с 4ерния силикон става здраво и то доста.Продават ги по бояджийските магазини.
              Колега, черен силикон не е равно на полиуретан
              156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

PU 45 или 50 -полиуретан, числата са якост.
                Провават се във всяка свястна железария.
                По - добре си купете по-голяма разфасовка , така нареченита салами - по 600мл са , струват 12-13 лв.
                По -принцип за тях има голям пистолет ,но може спокойно и на ръка да се полагат.
                Препоръчвани производители: Soudal , Henkel , Penosil , Sika или ТКК.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
                X